Öppettider: Mån - Fre 07:00 till 16:00
Se oss på facebook
och instagram
Kontakta oss

Elinstallationer Örjan Nilsson AB


Vi erbjuder heltäckande elinstallation med hög kvalitet och rätt kostnadsnivå i Åtvidaberg med omnejd. Vi är mycket kundorienterade och utför tjänster och levererar elartiklar med högsta kvalitet. Vi vill gärna vara din lokala elektriker.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för privatpersoner, föreningar och företag. Vi tror på långsiktighet och väljer därav installationsmaterial och produkter som håller en hög standard.

Av flera skäl ser vi gärna att vi får leverera en helhetslösning av produkter och tjänster. Om kunden ger oss fria händer väljer vi installationsmaterial som vi vet har lång hållbarhet och minimerar installationstiden. Lågprisinköp ger väldigt ofta ökade installationskostnader och kortare livslängd. Rådgör gärna med oss innan materialanskaffning. Dessutom tar vi över vissa garantier då vi levererar installationsmaterialet, till gagn för kunden.


El- och Belysning


Vi kompletterar din elanläggning efter dina behov och önskemål. Det kan vara allt från traditionell elinstallation till modernare anläggningar.

 

Solceller


Vi installerar och säljer ern solcellsanläggning. Idag får man 15% grönt-rotavdrag på solcellerna och 50% på batterilösningar. Läs mer nedan!

 

Läs mer​​​​​​​

Tele / Data / TV


Vi hjälper dig genom vårt samarbete med Verisure som erbjuder larmcentral dygnet runt med bland annat fria väktarutryckningar...

 

Elbesiktning


Är er anläggning mer än 40 år gammal är det hög tid för en elbesiktning. Äldre anläggningar är utförda för dåtidens krav och användning och motsvarar inte dagens behov.

 

Läs mer​​​​​​​